Becoming an Irish girl

Becoming an Irish girl

Dutch evening - Holland est

2016. március 20. - Rita Demeyer

Március elején került megrendezésre az első dublini holland est. A szervezők egy fejvadász cégnek dolgoznak, szóval félig szakmai eseménynek számított a találkozó. A lényege, hogy Dublinban dolgozó holland vagy hollandul beszélő embereket hozza közelebb egymáshoz, illetve akinek hr-es segítségre volt szüksége lehetőség volt beszélni a szervező cég munkatársaival. A buli a belvárosban volt, Johan ragaszkodott hozzá, hogy én is vele menjek, nem bántam volt, jó volt kicsit kettesben kimozdulni valamerre. Az esemény helyszíne a Cafe en Seine - egy gyönyörű francia bár, már csak e miatt érdemes volt elmenni. Ha Dublinban jártok ide mindenképpen tervezzetek egy látogatás, ha csak egy kávé erejéig, de az épület és a kávézó stilusa fantasztikus.

In the beginning of march the first dutch evening in Dublin was organized bye a recruiter company. The aim of a meeting was to bring closer the dutch or dutch speaking people who works and lives in Dublin. And also to give opportunity those people who needs HR advice to meet and ask work related question or to find an other job opportunity. The party was in the city centre, Johan wanted me to go with him, and I did not regret it, it was go to go out together somewhere. The event was in Cafe en Seine, this is a beautiful french bar, only already because of the venue was worth to go. If you plan a trip to Dublin, you must visit this café, it is amazing!

Megismerkedtünk az egyik főszervezővel, aki történetesen tavasszal tervez Budapestre látogatni mégpedig a budapest fürdők miatt:). Illetve Johannak sikerült eszmecserét folytatnia a fejvadász cég munkatársával is. Beszélgettünk egy holland párral, akik csak pár napja költöztek át ide Dublinba, mert a férj cégének a központja áttelepült ide, illetve pár holland fiatallal. Nem maradtunk sokáig, mert nekem a bébivel fent lenni sokáig képtelenség, de mentünk, láttunk és a következő rendezvényre is várhatóan megyünk. Elvileg negyedévente fogják szervezni. 

We get to know one of the main organizer, he is about to visit Budapest in April because of the famous thermal baths. Johan also could talked with one of the reqruiter, this was the main reason we went to the party. We met also a dutch couple, they had just moved to Dublin a few days before, cos the headquarter of the company where the husband works moved here. And also we talked with some other dutch guys. We could not stay long, because I am not able to stay awake in the evening with the baby. They plain to organize the dutch evening every season, so probably we will take part on it again. 

Hivatalos weboldal, ahol lehet csemegézni a képek és persze az étlap nyújtotta lehetőségek között:

Official website of the venue:

 http://cafeenseine.ie/galleries/

Egy fotó rólam (és a pocakomról) a Cafe en Seine-ben:) Lehet házassági évfordulót ünnepelni visszamegyünk ide, tényleg lenyűgőző a hely! A pic from me and our baby in my tommy in Cafe en Seine. We may go back to celebrate our marrige anniversary- it is an amazing place

5053ee2148796cc596ab753b919f05d5f85a7b3f4cc30ebbb55d948f6bba6f52.jpg

Egy fotó rólunk, kicsit fáradtan mikor hazaértünk:

A pic about us, we were a little bit tired after we arrived home:

9c6d2c656bd8844087d72d80360494664f737271cce25ce047c00d3347d5e320.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becominganirishgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr688506196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása