Becoming an Irish girl

Becoming an Irish girl

A munkám - My work

2016. március 08. - Rita Demeyer

Nagyon sokan kérdezitek, hogy milyen munkát találtam és hogy írjak róla bővebben. Most igy több, mint két hónap munkában töltött idő elteltével elmondhatom, hogy nagyon szerencsés választás volt ez a cég. A cégről annyit kell tudni, hogy Norvégiában van a székhelye és több nagyvárosban van irodájuk. Mivel Dublinban nagyon kedvező a társasági adózás a cégeknek, ezért jelenleg Dublinban található meg nagyon sok európai nagyvállalat székhelye is. Szóval gyakorlatilag ezt azt jelenti, hogy a nagyfőnökeink Bergenben vannak, mi pedig Dublinban dolgozunk nap mint nap. A csapat egy része programozókból áll, a másik része mi vagyunk, akik a marketingért felelnek. Ez az osztály nagyon új novemberben lett létrehozva. És mit is csinálunk? Facebook, google, instagram, twitter és egyéb közösségi médiában megjelenő hirdetéseket szerkesztünk. Az a jó az egészben, hogy ez egy rendkivül innovatív terület, szinte napról napra változik, fejlődik a program. És hát akárhogy is nézzük ez a jövő. A munkaszemlélet itt teljesen más, ha kész vagyunk az aznapra felgyűlt projecktekkel haza lehet menni, nem kell tétlenül leülni a 8 órát az irodában. Viszont cserébe hétvégenként is előfordulhat munka, persze bevállalás alapján és nem több, mint 3-4 óra. Szóval összességében ez igy nagyon rugalmas. Nagyon tetszik, hogy a munka elvégzése a cél és nem a 8 óra letöltése. Két közvetlen kollégám van az egyik Szlovákiából, a másik pedig Horvátországból való, szerintem jó kis csapat vagyunk. Természetesen a munkában az angol nyelvet használjuk. Nagyon nehéz volt elengedni a dm-et, és lezárni az ott töltött 9 évet. A lényeg, hogy nagyon jól érzem itt magam, jó választás volt ehhez a céghez jönni.

I got a lot of question about my new job, so it is time to write about a little bit more. After more then two months at work, I can say, it was a lucky pick to came here to work. The company based in Norway, and has offices in more cities. As the corporate taxation is very low in Ireland a lot of European company has the headquarter here. So basically that means that our big bosses are in Bergen, and the back office is here in Dublin. There are two departments, one is the IT full with programmers, and other is us, who are responsible for the marketing. But what do we do? We create Facebook, google, instagram, twitter and any kind of social media advertisements. What I enjoy the most, that this is a very innovative territory, so we see improvement of the advertising program day by day.  And this is the future... The work mentality is totally else, the job has to be done, this is the only thing which is count. So it means if we finish with the daily projects (the number are always different) we can go home. But sometimes we have to work at the weekend (if we are free) 3-4 hours. So quite flexible. The aim is that the work should be ready, not that you have to spend 8 hours sitting at your workplace. We are 3 in the group, one girl is from Slovakia and one guy is from Croatia, I think we are a good team. Of course the language, what we use at work is English. It was really difficult to let the dm and the time what I spent there (9 years) go, but now I feel good here, and I think it was a really good choice.

A bejegyzés trackback címe:

https://becominganirishgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr568454138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása