Becoming an Irish girl

Becoming an Irish girl

Expecting Martin / Martint várva

2016. június 08. - Rita Demeyer

A napjaink nagyon boldogan telnek, Johan munkahelyet váltott és úgy néz ki, hogy ő is a helyére került. Ki van simulva, nyugodt és sugárzik róla a boldogság. Olyan jó ezt látni. Beköszöntött a tavasz, vagy inkább a nyár, ami itt azt jelenti, hogy kb 20-25 fok van, gyönyörű napsütés, beindult a barbeque szezon. Mivel nekem a kedvenc évszakom a tavasz és Magyarországon az elmúlt években ez az évszak meterológiailag csak 3-4 napig tartott, így ezt most nagyon nagyon élvezem. Allergiának semmi nyoma, juhhé!

Nowadays we have a calm, but very happy period in our life. Johan had changed workplace, and it seems he found his place also. So now we both work where we feel good. He is very calm, all the wrinkle on his face is disappeared, he is shiny from happiness. For me blessing to see him like this. The weater turned into spring or likely to summer, it means 20-25 degrees during the day, the sun is shinning, the barbeque season has just started. As sping is my favourite season, and in Hungary during the last few years we only had spring weather for 3-4 days, so I enjoy this weather very much. No allergy sympthoms, cool!

A harmadik trimeszterbe lépve már majdnem minden babaholmit beszereztünk a kisfiúnknak. Egy-két apróság hiányzik csak. Annyira várom már a pillanatot, hogy köszönthessem Martint a kis családunkban, de azt hiszem Johan még jobban várja, már, hogy a karjaiban tarthasson mindkettőnket. A Pici a 31. héttől extra aktivitásra kapcsolt, este party time van kb fél -1 óra forgolódás rugdalózás, amit egyedül Apa meleg tenyerének az érzése tud lecsillapítani, utána tudok csak aludni:) 

Reaching the 3rd trimester we almost have all the babystuffs what we need for our little boy. I cant wait the moment to welcome Martin in our little family, but I think Johan is even more expecting the time to hold both of us in his arm, then me. The little one from the 31 weeks is extremly active, all evening we have party time, which means almost an hour turning and kicking, only daddy's warm palm can calm him down. Then I can sleep also:)

Néhány friss kép rólunk / Some new photo of us

A bejegyzés trackback címe:

https://becominganirishgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr518789618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása