Becoming an Irish girl

Becoming an Irish girl

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! / Merry Xmas!

2015. december 25. - Rita Demeyer

A mostani Karácsony, meghitten, csendesen telik. A lakást feldíszitettük, otthonos lett nagyon. Az idő nagyon enyje, hóra itt esély sincsen, nem is várom, hogy fehér karácsony legyen. Anyukáméktól kaptunk szeretetcsomagot, így bejgli és szaloncukor is került az asztalra, ezek nélkül elképzelni sem tudtam volna az ünnepet. Fura, hogy itthon vagyunk és nem kell utazni rokonlátogatásra és az is, hogy nem esszük magunkat tele, ahogy az karácsonykor szokás. Karácsonyi menünk tejszínes királyrák, volt krumplipürével és cukorborsópürével. Mivel szigeten vagyunk a tengeri herkentyűk kínálata nagyon széles, amit mind a ketten ki is élvezünk. Desszertnek pedig vienetta fagylatot kanalaztunk. 

This Xmas is very calm, we decorated the flat, so it is very good to look around. The weather is very soft, no chance for snow, so I do not expect white xmas. From my parents we got a xmasbox with tipical hungarian xmas foods like "bejgli" and "szaloncukor", so we could enjoy the familiar taste here in Ireland too. It is so strange, that we are at home, no travelling, no family visit, and no full-full belly. Our Xmas menu was Kingprawns with mashed potato and peapure. As we are in an island, we can enjoy all kind of seafood, we both love it very much. As dessert we ate Vienetta ice cream:)  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://becominganirishgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr938199432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása