Becoming an Irish girl

Becoming an Irish girl

Séta a Corduff parkban / Walk in Corduff park

2015. november 05. - Rita Demeyer

Az út túloldalán felfedeztünk egy másik parkot. Régen szerintem ez az egész terület mocsaras erdős rész lehetett, a területeket amit nem építettek be, meghagyták eredei mivoltukban. 2 nagy út között, amelyből az egyik autópálya, csodára leltünk (megint). Kb egy órás sétát tettünk Hamival gyönyörű napsütéses időben. A képek beszéljenek helyettem. 

At the other side of the road, I found an other park. I think the whole territory was a forest and swamp  before. And what is not taken from the nature is still in the original state. This park lies between two big roads one of them is a highway, so we found a little wonder here (again). It was about an hour long walk with Hami on a beautiful sunny day. Let the pictures talk instead of me:

A bejegyzés trackback címe:

https://becominganirishgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr748048624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása