Becoming an Irish girl

Becoming an Irish girl

Mr. D. becoming Mr. John

2015. szeptember 22. - Rita Demeyer

Imádom az a lelkesedést, ahogy Johan mesél a tréningről, a leendő kollégáiról és a cégről. A vezetők a cégnél nagyon lojálisak és tényleg sokat törödnek azzal, hogy a munkavállalók elégedettek legyenek. Elégedett alkalmazott jó munkát végez. Ez a politikájuk, megfordították a piramist. A frontvonalban lévő munkatársak kapják a legnagyobb figyelmet és törődést, és a főnőkeik azért vannak, hogy olyan intézkedéseket hozzanak, amik segítik az ő munkájukat. Ami még nagyon fontos itt, hogy nem kérik az életed. A munka az munka és vége van a munkaidő végével, ha ezt nem tartod be magadtól gondoskodnak róla, hogy így legyen. A dm-nél tapasztaltam hasonló lojalistást, mint ami itt lehet.

Nem tudják kiejteni, hogy Johan, ezért elkezdék John-nak hívni. Szóval az én Mr. D -m átalakult Mr. Johnná:)

Ma olyan cukik voltak a kollégái. Elmentem Johan elé a buszmegállóba, ahol a céges busz lerakja (ez most már csak 3 percre van gyalog az új "leendő" otthonunktól) persze az egész busz az ablakban lógótt, mert látni szerette volna Johan feleségét, persze integettek, mint az őrültek:) 

j.png

I love the enthusiasm as Johan talks about his training, his future collegues and the company he works for. The leaders of the company are very loyal and really do everything to make the employees satisfied. Satisfied emloyee means good job. This is their policy, they turned the piramid upside down. People who works on the front line gets the biggest attention and care, their bosses is for to make that kind of regulations or directions to help them in their work. And what is very important the company does not want their whole life. The jog is just a job, and the ends with the end of the shift. If u dont keep it like this, they make sure to be it as it should be.  I meet this kind of thinking and loyalty at dm - my former workplace.

They cant really pronounce Johan, so Johan is started to be called John. So my Mr. D became Mr. John:)

His collegues were so cute today, I went to collect John :) at the bus stop, where the company bus drops him down. (it is only 3 mins walk from our new future home) Of course the whole bus were at the window to check me, and they waved like crazy:)

A bejegyzés trackback címe:

https://becominganirishgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr107807634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása