Becoming an Irish girl

Becoming an Irish girl

Dublini Kultúrális éjszaka / Culture night

2015. szeptember 20. - Rita Demeyer

img_20150920_133819_1.jpg

2015-09-18 péntek

Dublini kultúrális éjszaka, a belváros tele emberekkel és zenével. Kellemes idő, jó hangulat. Mi tettünk egy rövid sétát a belváros 8. kerületében, ahol a legtöbb étterem, és szórakozóhely található. A legtöbb főiskola és egyetem is itt van, ezért a diákok körében nagyon kedvelt kerület. 

Culture night of Dublin 18-09-2015, the city is full with people and music. Pleasant weather and happiness. We walked a little bit in the city at Dublin 8, where most of the restaurants, fast foods and pubs are found. A lot of College and University are also located here, that is why this distreect is so beloved among the students.

Csináltam 2 kis videot, ami egy kicsit talán vissza tudja adni a hangulatot, de ide nem tudom feltölteni, aki szeretné megnézni, dobjon rám egy üzit.

És akkor pár kép ízelítőnek:

Some pictures about the night:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://becominganirishgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr287802592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása