Becoming an Irish girl

Becoming an Irish girl

Jobexpo Dublin

2015. október 17. - Rita Demeyer

Ma elmentünk egy jobexpo-ra, ami ugyanott volt, mint a múltkori, annyi különbséggel, hogy most számomra érdekesebb kiállítók voltak, múltkor IT specifikus volt most inkább értékesítés. Olyan büszke voltam magamra, mert én vezettem Johant el a sportcsarnokba, majd onnét be a városba. És nem tévedtünk el!!! 

Nagyon jó volt ez az expo, jó reményekkel jövök el, főleg, hogy az egyik helyen az interjúztató a saját csoportjába keresett embert és az én önéletrajzomat nem a kupac tetejére tette, hanem be a táskájába és ráírta, hogy hétfőn küldjön nekem e-mailt. Ez igen bíztató. Sosem gondoltam volna, hogy egy jobexpo-t lehet érvezni, de nagyon jó volt. 

Utána elmentünk felkerestük a magyar boltot. Pár dolgot vásároltunk. Szóval jövő héten túróstészta lesz. És igen jól látjátok a kolbászból (Johan: kolbás) hiányzik egy jókora darab, mert az én drága férjem nem bírt ellenállni a csábításnak!:)

img_20151017_153957.jpg

Today we went to a jobexpo, we went to the same place where I was last time. But now it was rather for me, it was about retail and sales, last time they soke IT people, specially from gaming sector. I was so proud of myself, cos I showed the way to Johan to the stadion and back to the citycentre. And we did not lost!!!!

It expo was cool. I left with hope, specially cos in one of the companies, the woman soke some people for her group and she took my cv directy to her bag with a sign on it that she will send me an e-mail on monday. I never thought that it can be such a fun, but I really had a good time.

After the expo we visited the hungarian paprika shop. We bought some stuffs. So next week I will cook túrós tészta. And yes you can see it  right a piece is missing from the sausage, my lovely husband could not keep himself, the temptation was soo big!:)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://becominganirishgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr517985489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása